Plaatsen van nieuw glas

Met al meer dan 10 jaar ervaring is Glasservice Boxtel uw partner voor alle glas projecten. Glasservice Boxtel plaatst diverse soorten glas. Dit varieert van simpel enkel glas tot volledig geïsoleerd glas.

Het plaatsen van glas wordt nogal eens onderschat. We adviseren u bij het plaatsen van glas altijd een deskundige erbij te halen omdat het aankomt op nauwkeurigheid en vakmanschap. Het plaatsen van nieuw glas is niet geheel zonder risico’s. Glasservice Boxtel levert glas met garantie.

Alleen de beste materialen van de beste merken zijn goed genoeg voor uw woning of bedrijfspand.

We komen graag een keer vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken. Naar aanleiding van onze kennismaking en bevindingen zullen we een voorstel maken. Geen verrassingen achteraf!

VoorafAchteraf

Waarom Glasservice Boxtel?

Plaatsen van lichtstraat

Op een bestaand dak hebben we een nieuwe lichtstraat geplaatst. Dit zorgt binnen voor speciale lichtinval.

Overweegt u ook een lichtstraat? Wij helpen en adviseren u graag!

Werkzaamheden lichtstraat

We laten u natuurlijk graag zien hoe wij een lichtstraat maken. Dit gebeurd in verschillende fases, zo zal eerste de functie van de lichtstraat in uw woning of bedrijfspand bepaald moeten worden, daarnaast de afmetingen en de exacte positie van de nieuw te plaatsen lichtstraat.

De lichtstraat hiernaast betreft zonwerend met gelaagd glas Hr ++ voor dakbeglazing incl alumium strips en kappen, dit is aan de buitenkant onderhoudsvrij. Dit hoeft nooit meer geschilderd te worden.

Overweegt u ook een lichtstraat? Laat het ons weten. Wij helpen u graag en voorzien u van vrijblijvend advies.

Overkapping van glas met aluminium kliklijsten

Onderhoud behoort tot het verleden met deze overkapping van glas met aluminium kliklijsten. Het hout wordt afgedekt met aluminium waardoor het volledig onderhoudsvrij geworden is. Ook interesse in een dergelijke oplossing?